Vol & Krachtig

Filteren

83 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
    • Château-l'Hermitage-Lescours-Saint-Émilion-Grand-Cru-AOC
    Château-l'Hermitage-Lescours-Saint-Émilion-Grand-Cru-AOC
    2013 | Frankrijk

    In de bekende wijnstreek Saint-Émilion in Bordeaux, stuitten wij op deze indrukwekkende Grand Cru van Château l'Hermitage-Lescours. Een krachtige en uitnodigende wijn, die de klasse van wijnen uit Saint-Émilion maar weer eens aantoont. Klassiek, fris, complex en onberispelijk. Een aanwinst voor elke wijncollectie!

    Smaak:Vol & Krachtig
    Druif:Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
    Niet lekker, geld terug
    21,99
    Niet op voorraad
  1. Rizieri Barolo DOCG
    2013 | Italië

    De koning onder de Italiaanse wijn, zo staat de Barolo uit Piëmont bekend. Deze krachtpatser is glanzend granaatappel rood met een bruin randje. Uitbundige geur met impressies van rood fruit,, sinaasappelschil, specerijen en een vleug van viooltjes. Elegante en volle smaak met veel kruidigheid, gestoofd fruit en chocolade. Lange zachte afdronk die goed in balans is met kruidige impressies en een klein zoetje. Een krachtige, maar tegelijkertijd elegante wijn. Maar liefst 24 maanden gerijpt op Franse en Sloveense eikenhouten vaten. 

    Smaak:Vol & Krachtig
    Druif:Nebbiolo
    Niet lekker, geld terug
    Normale prijs 32,99 Speciale prijs 24,99
    U bespaart
    Niet op voorraad
  2. Normale prijs 99,99 Speciale prijs 79,99
    U bespaart
    Niet op voorraad

83 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Vol & Krachtig

Rode wijnen met karakter en een eindeloze afdronk. Rijk en complex met de intense aroma’s van donker fruit, kruiden en specerijen. Volwassen wijnen voegen daar hints van leer en tabak aan toe en zijn dieper robijnrood van kleur. Klassiekers als de Italiaanse Barolo, Brunello en Super Tuscans, de Grand Crus Classés uit Bodeaux en de Spaanse kanjers Tempranillo en Ribera del Duero. Echte eetwijnen die vragen om culinaire hoogstandjes als rijke wildgerechten met truffel, kalfsoester met een rijke paddenstoelensaus of chateaubriand. Ook heerlijk bij rijpe harde kazen.

Naar boven