Lindeman's

Filteren

4 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. lindemans-bin-65-chardonnay
  2016 | Australië
  Lindeman's Bin 65 Chardonnay

  Van 's werelds meest populaire wijnhuis Lindeman's, showen we deze vriendelijke en zeer fruitige Chardonnay. Hij behoort niet voor niets tot de 'Bin Range'. Wijnen die tot deze range behoren zijn afkomstig van kleine oude wijngaarden in de beroemde Hunter Valley en gemaakt van de allerbeste druiven uit het hart van de wijngaarden. Met deze wijn is het grote succes in de jaren 80 allemaal begonnen,  wijnliefhebbers van over de hele wereld werden stuk voor stuk verleid door deze Charmante Chardonnay.

  5,99
  • Lindeman's-Bin-95-Sauvignon-Blanc
  lindemans-bin-95-sauvignon-blanc
  2016 | Australië
  Lindeman's Bin 95 Sauvignon Blanc

  Van 's werelds meest populaire wijnhuis Lindeman's, showen we deze tintelfrisse en fruitgie Sauvignon Blanc. Hij behoort niet voor niets tot de 'Bin Range'. Wijnen die tot deze range behoren zijn afkomstig van kleine oude wijngaarden in de beroemde Hunter Valley en gemaakt van de allerbeste druiven uit het hart van de wijngaarden. Ze zijn dan ook geliefd over de hele wereld door hun vriendelijke, zeer fruitige en aansprekende stijl.

  5,99
  flessen
  Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Lindeman's-Bin-45-Cabernet-Sauvignon
  lindemans-bin-45-cabernet-sauvignon
  2016 | Australië
  Lindeman's Bin 45 Cabernet Sauvignon

  Van 's werelds meest populaire wijnhuis Lindeman's, showen we deze krachtige fruitbom van Cabernet Sauvignon. Hij behoort niet voor niets tot de 'Bin Range'. Wijnen die tot deze range behoren zijn afkomstig van kleine oude wijngaarden in de beroemde Hunter Valley en gemaakt van de allerbeste druiven uit het hart van de wijngaarden. Ze zijn dan ook geliefd over de hele wereld door hun vriendelijke, zeer fruitige en aansprekende stijl.

  5,99
  • Lindeman's-Bin-40-Merlot
  lindemans-bin-40-merlot
  2015 | Australië
  Lindeman's Bin 40 Merlot

  Van 's werelds meest populaire wijnhuis Lindeman's, showen we deze schitterende Merlot. Hij behoort niet voor niets tot de 'Bin Range'. Wijnen die tot deze range behoren zijn afkomstig van kleine oude wijngaarden in de beroemde Hunter Valley en gemaakt van de allerbeste druiven uit het hart van de wijngaarden. Ze zijn dan ook geliefd over de hele wereld door hun vriendelijke, zeer fruitige en aansprekende stijl.

  5,99

4 resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lindemans wijnenLindeman's Wijnen

Lindeman’s wijnen van WijnvoordeelNa een bescheiden start in de Hunter Valley in 1843 legde Dr Lindeman een stevig fundament voor wat nu is uitgegroeid tot een van ’s werelds meest populaire wijnen. 1858 vond de eerste verkoop van Lindeman’s wijn naar het buitenland plaats. En in 1862 werden Lindeman’s wijnen op grote schaal over de hele wereld tentoongesteld en Lindeman’s Cawarra kreeg internationale erkenning op de internationale tentoonstelling in Londen.

De makers

Van de gemakkelijk te drinken Bin Series, tot de premium enkele wijngaard en regionale wijnen, elke Lindeman’s wijn is gemaakt met zorg en aandacht van het getalenteerde team van wijnmakers en wijnbouwers van Lindeman.

Naar boven