Werken bij Wijnvoordeel

Lijkt het je interessant om alles over wijn te leren? Of ben je al een echte wijnkenner? En wil jij jezelf ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf? Dan ben je bij Wijnvoordeel aan het juiste adres.

Wijnvoordeel is een internationaal bedrijf gevestigd op een a-locatie in Nederland. Ideaal als je met het OV komt, maar ook goed te bereiken met de auto. Je komt terecht in een enthousiast en ambitieus team waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen, binnen en buiten jouw vakgebied.

Waarom je nog meer bij ons wilt werken: 

  • Elke dag gezellig samen lunchen
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Personeelskorting op wijn
  • Ruimte om je eigen initiatieven in te brengen

Openstaande vacatures

Lead Developer

De Lead Developer is verantwoordelijk voor het optimaliseren van het online platform en heeft hiermee direct impact op de groei en omzet van Wijnvoordeel. Een van de eerste opdrachten aan de Lead Developer is om in het komende jaar de online checkout stap te optimaliseren. Hiernaast krijg deze persoon ook de vrijheid om zelf prioriteiten neer te zetten voor website optimalisatie. Om Wijnvoordeel naar het volgende niveau te tillen zoekt hij/zij de samenwerking op met alle stakeholders, maar durft ook te challengen waar nodig.

Staat de juiste vacature er niet tussen?

Hebben we op dit moment geen vacature die bij jou past? Hou ons dan in de gaten op LinkedIn en je bent altijd op de hoogte van onze vacatures. Zo hoef jij niks te missen. 

Naar boven