Familie Pos wijn

Welkom terug famillie POS

Van het ene tropische land naar het andere: de Posjes verlaten Chili en zijn onderweg naar Friesland. Dat betekent niet dat er een eind komt aan hun Zuid-Amerikaanse avontuur en de heerlijke wijnserie die ze daar hebben opgebouwd. Absoluut niet. Chili is, zoals ze zelf zeggen, hun tweede thuis geworden. De Posjes zullen dan ook nog regelmatig door hun enorme wijngaard struinen en zich continu inzetten om ons van hun lekkere wijnen te voorzien.

Kortom: onze favoriete wijnfamilie komt terug naar Nederland. Wij heten de Posjes alvast van harte welkom. En hoe beter dan door het glas te heffen op de familie. Dat kan nu wel heel voordelig. U krijgt namelijk 10 procent korting op alle wijnen uit de Familie POS Collection. Bestel snel!

 

10% korting met kortingscode*: WELKOMPOS

  

De beste wijnen uit Chili

De populaire POS bubbel


* Maximaal 1 kortingscode per klant/bestelling per adres. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is alleen geldig vanaf 6 flessen en op de Familie Pos Collection, niet geldig op proefpakketten | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen.

Naar boven