Vakantievoordeelweek

Gratis wijn voor uw Valentijn!

Valentijnsdag, you love it or you hate it. De ene helft geeft niets om Valentijnsdag, de ander verwacht iets bijzonders van de partner. Wij combineren beide meningen zodat u geen blauwtje hoeft te lopen: u krijgt van ons een gratis fles Goldish Noir cadeau bij elke bestelling. Het enige wat u hoeft te doen is de actiecode NB66GN in te vullen.

En dat is nog niet alles. Naast een gratis fles Goldish Noir kunt u ook het aankoopbedrag van uw gehele bestelling terugwinnen! Hoe? Plaats voor maandag een bestelling en u dingt automatisch mee naar het terugwinnen van uw aankoopbedrag*. Zo wordt het voor iedereen een leuke Valentijnsdag.

Bestel snel!

Uw code voor de gratis wijnfles:

 

NB66GN

Wacht niet langer!


* Winnaars ontvangen binnen twee weken na afloop van deze actie een e-mail, waarna het aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

*Maximaal 1 kortingscode per klant/bestelling per adres. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is geldig bij bestelling van 6 flessen of meer en niet geldig op cadeaubonnen. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Naar boven