Vakantievoordeelweek

Vakantievoordeel wijnen

 1. San Silvano - Inzolia Terre Siciliane IGT
  2017 | Italië
  San Silvano - Inzolia Terre Siciliane IGT
  Waardering:
  100%
  (1)

  Wij zijn altijd voor u op zoek naar bijzondere wijnen en hebben nu iets heel speciaals gevonden: de Italiaanse San Silvano gemaakt van de relatief onbekende, maar zeker niet onbeminde druif Inzolia. Menig befaamd wijnkenner raakt in verroering dankzij de mooie florale, fruitige en boterzachte smaak.

  Normale prijs 7,98 Speciale prijs 4,99
  U bespaart
 1. Contiscaia Toscano Rosso IGT Winemakers Selection
  2016 | Italië
  Contiscaia Toscano Rosso IGT Winemakers Selection
  Waardering:
  40%
  (1)

  Een wijn zo groots als deze zijn wij zelden tegengekomen. De Contiscaia - Rosso Toscano is een zogenaamde Super Tuscan, een rode spierbundel die behoort tot de top van de Italiaanse wijnen en die wereldwijd wordt geroemd vanwege de hoge kwaliteit. Niet voor niets gaf de Italiaanse wijngoeroe Luca Maroni deze Rosso Toscano maar liefst 97 van 100 punten: “Een buitengewoon boeiende wijn, die letterlijk als de fijnste zijde langs het gehemelte vloeit.”

  Normale prijs 11,99 Speciale prijs 6,99
  U bespaart
 1. Chateau-Le-Grand-Moulin-Selection
  2015 | Frankrijk
  Château Le Grand Moulin Sélection
  Waardering:
  75%
  (48)

  Deze houtgerijpte wijn is gemaakt van een speciale selectie van de beste wijnvaten uit 2015. Deze pure smaaksensatie vol rode en zwarte vruchten is een echte topwijn die vier gouden medailles heeft ontvangen. Ook is hij met 90 punten beoordeeld door James Suckling, de meest invloedrijke wijnjournalist ter wereld!

  9,98
 1. Cave Burgundy Bourgogne Chardonnay AOC
  2015 | Frankrijk
  Cave Burgundy Bourgogne Chardonnay AOC

  Bourgogne geldt niet alleen als het toonaangevende wijngebied van Frankrijk, het is ook nog eens de bakermat van de Chardonnay. De witte wijnen uit dit gebied genieten wereldfaam en dat begrijpen wij. De druif voelt zich prima thuis in het relatief koele klimaat in Midden-Frankrijk, met complexe wijnen als resultaat. Deze Cave Burgundy Chardonnay is er zo één. Een karakteristieke frisfruitige terroir Chardonnay die bijzonder aantrekkelijk is geprijsd. En dat is uniek, een echte Bourgogne met deze perfecte prijs-kwaliteitverhouding kom je zelden tegen.

  12,99
 1. Madame-F-Grenache-Vieilles-Vignes-Côtes-Catalanes-Pays-d'Oc-IGP
  2016 | Frankrijk
  Madame F Grenache Vieilles Vignes Côtes Catalanes Pays d'Oc IGP
  Waardering:
  60%
  (2)

  Met maar liefst twee gouden en twee zilveren medailles op zak is deze Madame F een dame van stand. Groots, fruitig en robijnrood van kleur. Twaalf maanden gerijpt op eikenhouten vaten en met een opvallend etiket dat is gemaakt door niemand minder dan de beroemende schilder Henri Toulouse-Lautrec.

  16,99
  flessen
  Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Naar boven