Sudosa

sudosa

Bestel bij Wijnvoordeel.nl en steun Sudosa!

Met de code ‘SUDOSA’ krijgt u 10% korting op alle wijnen van 94Wines en de Familie Pos Collection. Bij elke bestelling die wordt gedaan met deze actiecode ontvangt Sudosa extra sponsoring. Bestel dus snel één van deze wijnen, steun de club en geniet zelf van heerlijke wijn!

Familie Pos wijnen | De beste wijnen uit Chili

De familie Pos gaf hun vertrouwde leven in Nederland op en ging in Chili hun droom achterna: hun passie voor wijn in daden omzetten. Dat is het ondernemende gezin gelukt, en hoe. Met hun verhaal hopen ze ook jou te inspireren om gewoon lef te tonen en te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Geniet van het leven!

94wines | Exclusieve, eigentijdse en kwalitatieve wijnen

Wijnpakket Familie Pos Collection

De favorieten van de familie Pos in één pakket!

 1. Wijnpakket Familie Pos Collection
  Chili
  Wijnpakket POS collectie

  Heerlijk 'Possen' is gegarandeerd met deze prachtige giftbox gevuld met drie van de wijnen uit de Familie Pos Collection. Dé pronkstukken van de familie samen in één pakket. De Merlot met zijn betoverende smaaksensatie en de frisse 'gewoon' lekkere Sauvignon Blanc, van ieder maar liefst twee flessen! Ook de allereerste wijn van de familie, de Sparkling Wine Brut, mag natuurlijk niet ontbreken. Ideaal om cadeau te geven of om zelf van te genieten!

  59,99
  doos
  Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

De lekkerste Pos bubbels

De familie Pos: ”Eigenlijk hoeven we natuurlijk maar één ingrediënt van onze bubbels te benoemen en dat is SMAAK."

Actievoorwaarden

De actiecode is geldig t/m 31 december 2018. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is uitsluitend geldig op 94wines en Pos wijnen. | Maximaal 1 kortingscode per klant/bestelling per adres.

Naar boven