Rioja Reserva - Añares

Rioja Reserva Añares sfeerRioja Reserva Añares sfeer

Rioja liefhebbers zitten op rozen met deze wijn. Van een van de betere wij nhuizen uit Spanje presenteren wij u met trots hun vlaggenschip, de Añares Rioja Reserva.

Vorige jaargangen waren al overladen met schitterende medailles en ook voor jaargang raak. Dit bevestigt nogmaals de uitmuntende kwaliteit die deze Rioja te bieden heeft.

Ongezien voor een Rioja en dat deze Rioja van uitmuntende kwaliteit is, behoeft hiermee geen verdere uitleg. Als summum werd Bodegas Olarra door IWSC uitgeroepen tot “Best Spanish Wine Producer 2013”. De 10e reden om voor deze wij n te kiezen! Een juweel voor uw wij nkelder met bewaarpotentieel!

 1. Bodegas-Olarra-Anares-Rioja-Reserva
  2011 | Spanje
  Bodegas Olarra - Añares Rioja Reserva
  Waardering:
  78%
  (79)

  Rioja liefhebbers zitten meer dan goed bij Wijnvoordeel. Van het beste wijnhuis uit Spanje mogen wij u hun vlaggenschip, de Añares Rioja Reserva aanbieden. Vorige jaargangen waren al overladen met schitterende medailles en ook voor jaargang 2011 is het met maar liefst 9(!) medailles goed raak. Dit bevestigt nogmaals de uitmuntende kwaliteit die deze Rioja te bieden heeft.

  12,99
  flessen
  Op voorraad. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Naar boven