AD POS actie

Familie Pos wijn

Verzilver hier uw Wijnvoucher t.w.v. €30,-


De missie van de familie Pos is om de beste wijnen uit Chili naar Nederland te halen. En wat die beste wijnen dan zijn? Dat zijn de wijnen die ze zelf het lekkerste vinden. De familie Pos gaf hun vertrouwde leven in Nederland op en ging in Chili hun droom achterna: hun passie voor wijn in daden omzetten. Dat is het ondernemende gezin gelukt, en hoe. Inmiddels hebben zij zes heerlijke wijnen op de markt gebracht. Met hun verhaal hopen ze ook jou te inspireren om gewoon lef te tonen en te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Geniet van het leven! 
 
Naast de 6 héérlijke wijnen hebben we ook samen met AD een fantastisch proefpakket samengesteld die u met uw wijnvoucher voor slechts €17,95 kunt bestellen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de flessenPOSt!
Exclusief AD Pos Pakket

Betoverende Rosé van de Familie Pos Collection

< class="bluefoot-entity bluefoot-entity">
Familie Pos Sparklin Wine Brut

Familie Pos Collection Sparkling Wine

Familie Pos Collection Sparkling Wine Rosé

Familie Pos Collection Sparkling Rosé

De beste wijnen uit Chili

De familie Pos gaf hun vertrouwde leven in Nederland op en ging in Chili hun droom achterna: hun passie voor wijn in daden omzetten. Dat is het ondernemende gezin gelukt, en hoe. Met hun verhaal hopen ze ook jou te inspireren om gewoon lef te tonen en te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Geniet van het leven!

Familie Pos Collection Classic Merlot

Merlot

Familie Pos Collection Cabernet Sauvignon Rosé

Cabernet Sauvignon Rosé

Familie Pos Collection Sauvignon Blanc

sauvignon blanc

Wijnpakketten

Wijnpakket familie pos + gratis 4 glazen
Ultieme familie pos collection pakket
 1. Ultieme-Familie-Pos-Collection-pakket
  Chili
  Ultieme POS pakket

  De familie Pos Collection in een ultieme luxe giftbox! Heerlijk 'Possen' met de pronkstukken van de familie, de beste en lekkerste wijnen uit Chili. In dit pakket vind je natuurlijk de Merlot met zijn betoverende smaaksensatie, de frisse 'gewoon' lekkere Sauvignon Blanc en maar liefst twee flessen van de allereerste wijn van de familie Pos Collection: de Sparkling Brut! Ideaal wanneer je iets te vieren hebt, om te geven als cadeau of om te 'Possen' gewoon omdat het kan!

  Normale prijs 37,99 Speciale prijs 32,99
  U bespaart
Naar boven