prachtige paaswijnenprachtige paaswijnen

Onze paasknallers!

Pasen komt eraan en daarom pakken wij stevig uit met prettige paaswijnen. Van feestelijk bruisende wijnen voor bij het champagne-ontbijt via elegante en frisse wijnen voor bij de brunch tot smaakvolle wijnen voor bij het diner en de gezellige uren daarna. 

Van een meesterlijke Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland en een krachtige Super Tuscan met een vriendelijk karakter, beiden voor half geld, tot een waanzinnig laag geprijsde roze parel uit de Provence. Wijnen om mee te proosten op Pasen, op familie en vrienden én op het voorjaar. Oh zo lekker en supervoordelig met kortingen oplopend tot 50 procent! Ze staan klaar om door u ontkurkt te worden. Wij pakken uit, u profiteert.

 

UPDATE: CAMPOLAIA UITVERKOCHT!

En dan gaat het opeens heel snel. Als warme broodjes vlogen de flessen Campolaia Toscana Rosso over onze digitale toonbank. Dat betekent dat deze stoere Super Tuscan helaas is uitverkocht. Een nieuwe voorraad is onderweg naar Nederland, maar zal onze kelders niet voor Pasen bereiken. Het goede nieuws is dat u deze Italiaanse heldenwijn wel alvast kunt reserveren.

Wilt u toch een gloedvolle Italiaanse wijn op uw paastafel? Deze karakteristieke smaakmakers nemen de honneurs graag waar. Drie Italiaanse grootheden voor een aangenaam zacht prijsje. Bellissimo!

Naar boven