Mystery Wine

Durft u het aan?

Een pareltje, anoniem verpakt in papier en voor niet meer dan 3,99 euro. Geen geld! Wie onze Mystery Wine is blijft een verrassing totdat u ‘m thuis uitpakt. Durft u het aan?

We helpen u over de streep: hij is rood, komt uit Frankrijk en dankt zijn aroma’s aan de smaakmakers Merlot en Grenache. Lekker veel fruit en een volwassen kruidigheid dus. En dan draagt de wijn ook nog eens een kwaliteitspredicaat. 

Veel wijn voor weinig geld, daar kunt u zich geen buil aan vallen. Laat u verrassen, trek de stoute schoenen aan en bestel uw Mystery Wine voor slechts 7,99 3,99 euro zo lang de voorraad strekt.

Dit is uw code voor 4 euro voordeel!

50MSWN

Let op: laatste flessen!

  1. Domaines Fournier Merlot-Grenache Pays d'Oc IGP
    2017 | Frankrijk
    Domaines Fournier Merlot-Grenache Pays d'Oc IGP

    De druiven van Domaines Fournier rijpen in Languedoc en krijgen op het etiket het predicaat Pays d’Oc IGP. Een garantie voor kwaliteit én eigen inbreng van de wijnmaker. Céline Fournier toverde de druiven om tot een levendige en fruitige rode wijn met een pittige twist. Verrassend lekker Frans voor een knalprijs!

    7,99

Zoekt u andere kerstwijnen?


* Maximaal 1 kortingscode per klant/bestelling per adres. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is uitsluitend geldig op de Mystery Wine | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

Naar boven