Spanje, Penedès

    Lux Rosa Sparkling Wine Brut

    Een verfrissende bubbel naar de hand van Belgische chef-kok Jess van Weert. Lichtroze met een violetkleurige sprankeling en een verfijnde mousse. Aroma's van rood fruit, framboos en bramen worden afgewisseld met bloemige tonen. Frisse, elegante en fruitige smaak met een klein zoetje. Ideaal om te proosten op speciale gelegenheden en feesten.

    Normale prijs 19,99 Speciale prijs 10,99
    U bespaart
    Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
    flessen
    Opslaan
    • Gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro
    • Gratis retourneren
    • Niet lekker, geld terug
    Druivensoort: Monastrell, Trepat
    Smaakprofiel: Bruisend & Fris Volledige proefnotitie
    Proefnotitie
    Serveertips
    Specificaties
    Reviews
    Proefnotitie

    Fresh & Fruity

    Een verfrissende bubbel naar de hand van Belgische chef-kok Jess van Weert. Lichtroze met een violetkleurige sprankeling en een verfijnde mousse. Aroma's van rood fruit, framboos en bramen worden afgewisseld met bloemige tonen. Frisse, elegante en fruitige smaak met een klein zoetje.
    Serveertips

    Serveertips zijn op dit moment nog niet beschikbaar 

    We zijn druk bezig om u te voorzien van handige serveertips! 

    Specificaties
    Alcoholgehalte11.50 %
    AfsluitingKroonkurk
    RegioPenedès
    Serveertemperatuur8
    Restsuikergehalte4,59
    Op dronk vanafNu op dronk
    EAN-nummer8718657785097
    Art.nr.29052
    WijnsoortMousserende Wijn
    SmaakprofielBruisend & Fris
    DruivensoortMonastrell, Trepat
    LandSpanje
    awards
      Reviews
      Schrijf uw eigen review
      Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
      Lux-Rosa-Sparkling-Wine-Brut
      Ideaal om te proosten op speciale gelegenheden en feesten.

      Lux Brut Rosa wordt geen Cava maar Sparkling Wine uit het Spaanse Penedès genoemd. 'Naar mijn eigen smaak waarbij ik niet alle regels hoef te volgen die aan cava-reglementering vastkleven', zegt Belgische Chef-kok Jess van Weert. 'Bovendien wordt deze Lux via een andere techniek gemaakt dan traditionele cava, wat hem bijzonder maakt in de regio. Lux Brut Rosa wordt gemaakt volgens de méthode Charmat. Een snelle en efficiënte methode om een mousserende wijn te produceren. Zo blijven de natuurlijke primaire eigenschappen van de druif gewaarborgd.

      Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
      Naar boven