Wijnpakket Italië

KRAS - Italiaans wijnpakket

Deze actie is afgelopen!
Uw kortingscode was geldig t/m 31 mei. Op de hoogte blijven van onze toekomstige aanbiedingen en acties? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons via onze social media kanalen.

 1. Wijnpakket-Italië
  Italië
  Wijnpakket Italië

  Italië produceert een grote verscheidenheid aan oorspronkelijke, aangename rode wijnen. Mocht u een liefhebber zijn van Italiaanse rode, maar ook witte wijnen dan heeft u met dit pakket een heerlijke selectie in huis. Geniet van zes Italiaanse wijnen, een unieke kans die u niet mag missen!

  Normale prijs 66,99 Speciale prijs 36,99
  U bespaart
  doos
  Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis


Actievoorwaarden

Uw kortingscode is geldig t/m 31-05-2019. Uw persoonlijke code is in te wisselen op Wijnpakket Italië of de afgebeelde wijnen op deze pagina. | Uw persoonlijke code heeft een waarde van € 37. Bij aanschaf van wijnen boven de € 37 zijn de overige kosten voor u zelf. | De samenstelling van het wijnpakket kan in de loop van de actie wijzigen. Ook het overige aanbod van Italiaanse wijnen op deze pagina kan wisselen. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typfouten voorbehouden. 

? Naar boven