Kerstwijnen bij Wijnvoordeel

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent volop genieten, lekker eten en natuurlijk een feestelijke wijn op tafel zetten. Naast een ruim assortiment mooie kerstwijnen zijn er ook dit jaar weer mooie kerstpakketten en kerstcadeaus in ons assortiment te vinden. Ook is het bij ons mogelijk om een wijn met uw eigen etiket te laten maken. Met onze ruime collectie wijn en wijngeschenken hebben wij zo voor iedereen een prachtig kerstcadeau. 

Kerstwijnen

Wijnkist Skoonuitsig

s
  1. 25,99
    Niet op voorraad

    • Gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro
    • Gratis retourneren
    • Niet lekker, geld terug

Mediterraans wijnpakket met tapas

s

Prachtige kerstgeschenken

Het mooiste kerstgeschenk vindt u bij Wijnvoordeel! Kerst is ieder jaar weer een ultiem moment om uw waardering te tonen aan uw familie, vrienden en relaties. Met de kerstdagen in het vooruitzicht zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner en het vinden van kerstcadeaus. Bij ons vindt u een ruim assortiment van prachtige kerstwijnen en ook hebben we prachtige geschenken voor onder de boom voor u klaarstaan.

Denk aan een prachtige houten wijnkist met topwijnen uit Italië of een luxe wijnpakket met heerlijke hapjes. Of het nou een kerstgeschenk is voor familie, een wijnpakket voor een vriend of een relatiegeschenk, u laat ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter!

Bent u benieuwd hoe u de perfecte kerstwijn uitkiest? Doe dan inspiratie op op onze blog. 

Champagne

s
s

Eigen etiket

Het is bij ons mogelijk om een wijn met uw eigen etiket te laten maken. Origineel als relatiegeschenk, cadeau of als uw eigen huiswijn. Of u nou op zoek bent naar een witte wijn, rode wijn, rosé of prosecco met eigen etiket, wij bieden vele mogelijkheden. U kunt uw eigen ontworpen etiket gebruiken of wij creëren samen met u het gewenste etiket.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik dan snel verder voor meer informatie.

Kerstpakketten

Ook dit jaar staan onze kerstpakketten weer voor u klaar. Van uitbundige wijnpakketten met heerlijke hapjes tot prachtige houten wijnkisten met de meest prestigieuze wijnen. Met ons ruime assortiment wijn en wijngeschenken hebben wij voor iedereen een prachtig kerstpakket. Onwijs leuk om te krijgen, maar een wijnpakket cadeau doen is net zo leuk. 

Heeft u toch liever een andere samenstelling voor uw kerstpakket? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Mogelijk vanaf 50 kerstpakketen.

Naar boven