Kerstpakket

De lekkerste wijnen voor de beste prijs

Besteed hier uw wijncheque t.w.v. €10! Uw unieke kortingscode is geldig op alle wijnen op onze website. Laat u inspireren op deze pagina of kijk verder op onze website en pak dat voordeel!

1. Kies uw favoriete wijn uit onze brede selectie aan wijnen.

2. Vul bij stap 3 in uw winkelmandje uw unieke actiecode in bij 'kortingscode invoeren'. 

3. Laat uw wijnen makkelijk en snel thuisbezorgen en geniet! 

De lekkerste rode wijnen


Top 10 rode wijnen

In de Top 10 vindt u een overzicht met al onze best verkochte wijnen. Verrassend genoeg is het een zeer diverse lijst met een aantal mooie pareltjes. Bekijk snel de indrukwekkende Top 10 en sla uw slag!Ons rode wijn assortiment

Bij ons kunt u tal van wijnen bestellen. Uiteraard vindt u bij ons de schatten uit de Oude Wereld maar ook fantastische wijnen uit de nieuwe wereld. Kijk in ons assortiment en proef de mooiste wijnen!


Onze favoriete witte wijnen


Top 10 witte wijnen

In de Top 10 vindt u een overzicht met al onze best verkochte wijnen. Verrassend genoeg is het een zeer diverse lijst met een aantal mooie pareltjes. Bekijk snel de indrukwekkende Top 10 en sla uw slag!Ons witte wijn assortiment

Bij ons kunt u tal van wijnen bestellen. Uiteraard vindt u bij ons de schatten uit de Oude Wereld maar ook fantastische wijnen uit de nieuwe wereld. Kijk in ons assortiment en proef de mooiste wijnen!


De lekkerste bubbels!


Top 10 Mousserende Wijn

In de Top 10 vindt u een overzicht met al onze best verkochte bubbels. Verrassend genoeg is het een zeer diverse lijst met een aantal mooie pareltjes. Bekijk snel de indrukwekkende Top 10 en sla uw slag!Ons mousserende wijn assortiment

Wij hebben een prachtig assortiment met mousserende wijnen uit de meest toonaangevende gebieden. Van Champagne tot Cava en Prosecco. Ontdek nu al het moois wat de verschillende wijngebieden ter wereld te bieden.


Actievoorwaarden | Deze kortingscode is niet geldig i.c.m. andere codes en per klant/adres maximaal 1 keer in te wisselen. Niet geldig op cadeaus en vaste lage prijs artikelen.

Naar boven