Kennismaking

Bij Wijnvoordeel kunt u de beste wijnen voordelig bestellen

Bestellen bij Wijnvoordeel is nu tijdelijk extra aantrekkelijk voor ICS-klanten. U ontvangt € 12,50 korting bij besteding van minimaal €35,- aan de wijnen op Wijnvoordeel.nl. Alleen de wijnen met een vaste lage prijs en cadeauartikelen zijn uitgesloten van deze actie.

Gebruik de actiecode:    WIJNKORTING

Deze kortingscode is niet geldig i.c.m. andere codes en per klant/adres maximaal 1 keer in te wisselen. Niet geldig op cadeaus, vaste lage prijs artikelen en delicatessen. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2019.


Aanbiedingen

Wij hebben op de aanbiedingenpagina veel verschillende wijnen staan die u ook uit kunt proberen. Hier staan de mooiste rode, witte, Rosé en mousserende wijnen voor de beste prijs.Top 10 wijnen

In de Top 10 vindt u een overzicht met al onze best verkochte wijnen. Verrassend genoeg is het een zeer diverse lijst met een aantal mooie pareltjes. Bekijk snel de indrukwekkende Top 10 en sla uw slag!Ons assortiment

Bij ons kunt u tal van wijnen bestellen. Uiteraard vindt u bij ons de schatten uit de Oude Wereld maar ook fantastische wijnen uit de nieuwe wereld. Kijk in ons assortiment en proef de mooiste wijnen!


Naar boven