Groupon

Over uw Groupon wijnvoucher

LET OP: alleen geldig op wijnen die NIET in de aanbieding staan. 

Zo werkt deze actie

1. Kies uw favoriete wijn. Bijvoorbeeld een van onze wijnsuggesties op deze pagina of een andere wijn op de rest van de website. 
2.
Voor deze actie geldt een minimaal bestelbedrag van €75,-.
3. Vul bij stap 3 van uw bestelling uw persoonlijke Groupon kortingscode in en u ontvangt €35,- korting op uw aankoop.
4. Uw bestelde wijnen worden binnen 1 werkdag bij u thuisbezorgd!

Heeft u vragen? Bekijk eerst de actievoorwaarden onderaan de pagina. 

Bekijk hieronder een aantal van onze wijnsuggesties!

Rood, wit, rosé of bubbels?


Ons rode wijn assortiment

Bekijk ons prachtig assortiment met rode wijnen uit de meest toonaangevende wijnlanden en van diverse druivenrassen. Van Frankrijk tot Argentinië en van Merlot tot Pinot Noir. Ontdek nu al het moois en proef de lekkerste wijnen!

LET OP: alleen geldig op wijnen die NIET in de aanbieding staan. Ons witte wijn assortiment

Bij ons kunt u tal van witte wijnen bestellen. Van Bourgogne tot Australië en van Chardonnay tot Sauvignon Blanc. Ontdek nu al het moois wat de verschillende wijngebieden ter wereld te bieden hebben. 

LET OP: alleen geldig op wijnen die NIET in de aanbieding staan. POS wijnen

De missie van de familie Pos is om de beste wijnen uit Chili naar Nederland te halen. En wat die beste wijnen dan zijn? Dat zijn de wijnen die ze zelf het lekkerste vinden. Ontdek de 6 heerlijke wijnen die zij op de markt brachten.

LET OP: alleen geldig op wijnen die NIET in de aanbieding staan. Actievoorwaarden: Waarde voucher €35 | Minimale besteding van €75 | Alleen geldig op niet afgeprijsde artikelen | Niet geldig i.c.m. andere acties en niet geldig op cadeaus, cadeaubonnen en laatste dozen| Voucher geldig t/m 21 mei 2019 | Geldig op wijnen op de hele site. Bovenstaande wijnen zijn slechts een suggestie.

Naar boven