Vragen over reclame van Wijnvoordeel | Wijnvoordeel

Reclame van Wijnvoordeel

Aanmelden nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van onze spectaculaire aanbiedingen. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Log dan in op uw account en geef dit aan onder het kopje 'Nieuwsbrieven'. 

Afmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Log dan in op uw account en ga naar het kopje 'Nieuwsbrieven'. Hier kunt u de frequentie van de nieuwsbrief wijzigen of u volledig afmelden. 

Aanmelden reclamefolders

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst of een bestelling op uw adres heeft laten afleveren, dan zult u maandelijks post van ons ontvangen. Bent u nog niet aangemeld maar wilt u wel graag aanbiedingen ontvangen via de post? Stuur dan uw verzoek naar contact@wijnvoordeel.nl.

Heeft u zich afgemeld voor de reclame maar wilt u toch graag opnieuw post ontvangen? Dan kunt u ons ook een mailtje sturen. 

Afmelden reclamefolders

Wilt u niet langer onze reclame per post ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via de mail. Hiervoor dient u uw volledige adresgegevens door te geven. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via: 031-7702796

Naar boven