Vakantievoordeelweek

Prijsknallers uit Piemonte

Dat de wijnen van Dezzani bij u in de smaak vallen, blijkt wel uit onze rap slinkende voorraad. Nog even en we moeten nee verkopen. Daarom bieden we u nu de kans om deze Italiaanse kunstwerken onder de kurk op de kop te tikken. En dat met onderstaande kortingscode al vanaf 4,44 euro per fles. Daarmee loopt de korting op tot maar liefst 64 procent. Wacht niet te lang, want op is écht op!

Grijp uw kans want op = op

1 euro EXTRA korting met kortingscode*: DEZZANI

  

Italiaanse prachtwijnen uitzonderlijk laag geprijsd


Gevierd wijnmaker Luigi Dezzani vertelt over de Sacco Barbera D'asti DOCG

Door de jaren heen heeft de familie Dezzani vele unieke wijnen gemaakt. In 1934 is grootvader Luigi Dezzani gestart met de wijnmakerij en inmiddels is alweer de derde generatie aan zet. Wijnmaker Luigi Dezzani heeft speciaal zijn zondagse outfit aangetrokken en vertelt in het prachtig Italiaans over deze intense, volle wijn uit Monteferrato.


Maximaal 1 kortingscode per bestelling. | De kortingscode is alleen geldig op de twee bovengenoemde Dezzani wijnen en geeft 1 euro extra korting per fles bovenop de prijs die op de website getoond wordt. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Naar boven