VakantievoordeelweekVakantievoordeelweek

Nog minder geld betalen?

Goede wijn behoeft geen krans. En ook geen uitleg. Evenmin hoeven we u te overtuigen van de kwaliteit van Casa Safra, de verrassende en karakteristieke wijnen waarin u Spanje op z’n best proeft. En met de fantastische prijs-kwaliteitverhouding is ook extra korting bieden op de smaakvolle wijnen eigenlijk niet nodig. Toch is dat wat we vandaag doen. Want of u nu kiest voor de goudbekroonde en houtgerijpte Gran Reserva, de geraffineerde Verdejo Blanco of de fruitige Garnacha Rosado: u krijgt nu 5 procent EXTRA korting op alle Casa Safra-wijnen in ons assortiment. De deur naar onze wijnkelder staat al voor u open. Kom binnen, kies uit en pak dat extra voordeel. Maar wacht niet te lang, dit aanbod is slechts tijdelijk geldig!

Kanjers uit Spanje met kortingscode nu 5% extra korting!

5% EXTRA korting met kortingscode*: NB5PRO

  

6 prachtwijnen van Casa Safra


Al jaren de favoriet

De wijnen van Casa Safra zijn al jaren dé favoriet van onze klanten. Casa Safra werd opgericht in de stad Alicante, 100 km ten zuiden van Valencia. Tegenwoordig heeft Casa Safra diverse wijngaarden verspreid over geheel Spanje en is één van de meest prestigieuze wijnhuizen van het land. De selectie en het oogsten van de druiven wordt nog grotendeels handmatig gedaan om een optimale kwaliteit te garanderen.


*Maximaal 1 kortingscode per bestelling. | De kortingscode is alleen geldig op de 6 bovengenoemde Casa Safra wijnen en geeft 5 procent extra korting per fles bovenop de prijs die op de website getoond wordt. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Naar boven