Black & Bianco wijnen

Via de media zijn wij geïnformeerd over een droevig voorval dat in december van het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden in het Belgische Puurs. Daar is een vrouw overleden nadat zij vermoedelijk een glas Black & Bianco Merlot-Cabernet Sauvignon van jaargang 2016 heeft gedronken. Lees hier ons officiële statement.

 1. Black & Bianco Giftbox Mix
  Frankrijk
  Black & Bianco Giftbox Mix

  Dit is dé ultieme mogelijkheid om kennis te maken met het trendy merk Black & Bianco. Met de overtuiging dat naast de smaakpapillen het oog ook wat wil, heeft Black & Bianco een prachtige range op de markt gebracht. Deze giftbox bevat één fles Chardonnay en één fles Merlot - Cabernet Sauvignon in schitterende, in het oog springende trendy flessen. Ontdek nu zelf deze fantastische wijnen of geef ze cadeau!

  Normale prijs 44,99 Speciale prijs 21,00
  U bespaart
 1. Black & Bianco Giftbox Chardonnay
  2017 | Frankrijk
  Black & Bianco Giftbox Chardonnay

  Dit is dé ultieme mogelijkheid om kennis te maken met het trendy merk Black & Bianco. Met de overtuiging dat naast de smaakpapillen het oog ook wat wil, heeft Black & Bianco een prachtige range op de markt gebracht. Deze giftbox bevat twee flessen Chardonnay in schitterende, in het oog springende trendy flessen. Ontdek nu zelf deze fantastische witte wijn of geef 'm cadeau!

  Normale prijs 44,99 Speciale prijs 21,00
  U bespaart
Naar boven