Black & Bianco wijnen

Waarom altijd een standaard fles wijn geven of schenken? Black & Bianco is ervan overtuigd dat naast je smaakpapillen het oog ook wat wil. En je ogen krijgen zeker wat met deze schitterende in het oog springende trendy flessen van Black & Bianco.

Fantastische kwaliteitswijnen uit zowel Frankrijk als Italië een speciaal ontworpen fles. Het drinken van Black & Bianco, of dit nu thuis is, in een restaurant of op een terras in de zomerzon, is altijd een feestje! Het drinken van de wijnen is het beleven van een glas met klasse, want met minder nemen zij geen genoegen. 

Wacht niet langer en have a glass of class! 

Black & Bianco
 1. Black & Bianco Prosecco DOC
  2018 | Italië
  Black & Bianco Prosecco DOC

  Waarom altijd een standaard fles wijn geven of schenken? Have a glass of class! Black & Bianco is ervan overtuigd dat naast je smaakpapillen het oog ook wat wil. En je ogen krijgen zeker wat met deze schitterende in het oog springende trendy flessen van Black & Bianco. De prosecco is een kwaliteitswijn uit Italië in een speciaal ontworpen fles, waardoor het drinken, of dit nu thuis is, in een restaurant of op een terras in de zomerzon, altijd een feestje is!

  19,99
  flessen
  Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
 1. Black & Bianco Giftbox Chardonnay
  2017 | Frankrijk
  Black & Bianco Giftbox Chardonnay

  Dit is dé ultieme mogelijkheid om kennis te maken met het trendy merk Black & Bianco. Met de overtuiging dat naast de smaakpapillen het oog ook wat wil, heeft Black & Bianco een prachtige range op de markt gebracht. Deze giftbox bevat twee flessen Chardonnay in schitterende, in het oog springende trendy flessen. Ontdek nu zelf deze fantastische witte wijn of geef 'm cadeau!

  Normale prijs 44,99 Speciale prijs 21,00
  U bespaart
Naar boven