Bezorging van uw wijn

De meeste bestellingen worden binnen 24 uur* bij u thuisbezorgd! Bekijk hieronder wanneer uw bestelling door PostNL geleverd wordt.
 

Bestellen: Bezorging op:
Maandag voor 16.00 dinsdag
Dinsdag voor 16.00 woensdag 
Woensdag voor 16.00 donderdag
Donderdag  voor 16.00 vrijdag
Vrijdag voor 16.00 zaterdag
Zaterdag dinsdag
Zondag dinsdag

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij bestellingen boven de €35,-. In de overige gevallen betaalt u €5,95 aan bijdrage in de bezorgkosten.

Wij leveren ook 's avonds, als u hiervoor kiest zijn de extra kosten €1,49. 

PostNL bezorgt uw wijn óók op zaterdag. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

*Bij grotere en zakelijke bestellingen wordt er voor bezorging een afspraak met u gemaakt door onze transporteur Oegema B.V, de levertijd zal enkele dagen langer zijn.

Afhalen niet mogelijk?

Als Wijnvoordeel hebben wij er voor gekozen om onze wijnen zo laag mogelijk aan te bieden. Om dit te kunnen doen is niet geïnvesteerd in een magazijn met afhaalpunt, degustatieruimtes of proeverijen. Wij hebben geen vertegenwoordigers of verkopers in de buitendienst. Op ons adres zit dan ook alleen de administratie. Hiermee kunnen wij doen waar Wijnvoordeel voor staat: zeer gerenommeerde wijnen aanbieden voor een extreem lage prijs. Hier is wel de voorwaarde aan verbonden dat u de wijnen thuisbezorgd krijgt en ze niet kunt afhalen.

Bezorging is mogelijk in heel Nederland.
In Duitsland kunt u onze wijn bestellen via www.weinvorteil.de
In België kunt u onze wijn bestellen via www.wijnvoordeel.be

Levering naar overige Europese landen alleen in overleg.

Retouren

Hoe kan ik de wijn retour zenden?

Is uw wijn niet naar wens? Bij wijnvoordeel.nl is het mogelijk om uw wijn kosteloos te retourneren. U kan binnen 14 dagen na aflevering contact opnemen met onze klantenservice. Samen zal er naar een geschikte datum gekeken worden wanneer PostNL de wijn kosteloos bij u thuis kan ophalen. Graag vernemen we dit minimaal 48 uur van te voren. U kan kiezen voor een vervangende wijn of we zullen het volledige bedrag (inclusief de evt. verzendkosten) zo spoedig mogelijk aan u terugbetalen en binnen uiterlijk 14 dagen.

Neem contact op met de klantenservice

Naar boven