GRATIS THUISBEZORGD V.A. € 35,-
Welkom wijnliefhebber,

Biercadeau Speciale Palm (1 fles) + Chocolade

€ 22,99
Deze wijn is op dit moment helaas niet leverbaar. Laat uw email adres achter en u wordt op de hoogte gesteld, zodra de wijn op voorraad is.
Land/Herkomst:
België
Artikel nr.:
8108301
(0)
Plaatst u de eerste review?

Palm biercadeau in luxe kist

Dit Palm biercadeau staat voor gezellige momenten met vrienden en bekenden. Dit speciaalbier is verpakt in een luxe houten bierkist. Geweldig om cadeau te geven, maar zeker ook geschikt om zelf van te genieten. Bij aankoop van deze kist ontvangt u, zolang de voorraad strekt, een reep Blanxart Pure Chocolade ter waarde van ¤ 4,99 cadeau.

Palm Ale (5.2% Vol.)

De bierstijl ‘Spéciale Belge Ale’ is het betere Belgische bier van het begin van de 20e eeuw. Vlotdrinkend amberkleurig bier van hoge gisting. De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gist haar fruitige gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent zorgen voor een subtiele harmonie. Palm bevat een fraaie amberkleur en heeft fruitige aroma´s. De rijke, pittige smaak is een bier die de naam Palm ten volle verdient en waarmaakt. De mouten geven een honingachtige malsheid af en smaken van bananen. Ook tonen van karamel zijn in Palm te herkennen. (75 cl)

Blanxart Peru 77% BIO pure chocolade

Tablet donkere chocolade van single origin biologische cacaobonen met een cacaogehalte van 77% gemaakt in Peru.

Speciale Palm

De eerste ‘officiële’ tekenen van brouwactiviteiten dateren uit 1747. De brouwerij is dan eigendom van Jean-Baptiste De Mesmaecker. Zijn achterkleindochter trouwt met Arthur Van Roy, die de brouwerij direct nieuwe impulsen geeft. Van Roy blijft vasthouden aan de traditionele bieren van hoge gisting, ook tijdens de opkomst van pilseners. Na de Eerste Wereldoorlog herbouwt hij de brouwerij volledig en pikt de draad weer op. In 1929 hernoemt hij ‘het bier van Steenhuffel’ naar ‘Speciale Palm’, waarbij Speciale verwijst naar de bierstijl ‘Special Belge’ en Palm ten teken van de overwinning van hoge gistingbieren op de pils. In 1975 wordt de naam van brouwerij De Hoorn verandert in Brouwerij Palm, omdat de brouwerij toch al meer en meer bekend stond als ‘de brouwer van het Palm bier’. Ter ere dat Palm een Brabantse specialiteit met traditie is, wordt het Brabants trekpaard als logo toegevoegd.

Lees volledige omschrijving

Gratis Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van het voordeligste wijnaanbod van Nederland.

Contact & service


Of bel: 031-7702796 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 08.00 - 16.00 uur

Wijnkeuzehulp
Zoekservice

Veilig & goed beoordeeld

 

Betaalmogelijkheden

Betaling kan via iDEAL, creditcard, PayPal, VVV Giftcard of per factuur.
                     
 

Bezorgen & retourneren

 
✓ Verzending via PostNL
✓ Binnen 24 uur thuisbezorgd
(weekend uitgezonderd)
✓ Kosteloos retourneren

» Meer info
volg ons Like wijnvoordeel.nl op Facebook Volg wijnvoordeel.nl op Twitter Volg wijnvoordeel.nl op Google+ Volg wijnvoordeel.nl op YouTube
volg ons Like wijnvoordeel.nl op Facebook Volg wijnvoordeel.nl op Twitter Volg wijnvoordeel.nl op Google+ Volg wijnvoordeel.nl op YouTube
Volg ons
  • Like wijnvoordeel.nl op Facebook
  • Volg wijnvoordeel.nl op Twitter
  • Volg wijnvoordeel.nl op Google+
  • Volg wijnvoordeel.nl op YouTube

© 2018 wijnvoordeel.nl