GRATIS THUISBEZORGD V.A. € 35,-
Vragen? Bel ons: 031-7702796
Welkom wijnliefhebber,

Schott Zwiesel rode wijnglazen

€ 34,00
dit artikel is direct leverbaar
(0)
Plaatst u de eerste review?

Schitterende Schott Zwiesel rode wijnglazen

De stijlvolle glazen van Schott Zwiesel hebben een extra lange, slanke steel die het glas een flair van luxe geeft. Door gebruik van Tritan kristalglas hebben de glazen een briljante glans. Heel handig: ze kunnen na gebruik in de vaatwasser!

Schott Zwiesel

Schott Zwiesel brengt het glas van de echte professionals nu ook bij jou thuis. De glazen van Schott Zwiesel zijn lichtgewicht, helder en prachtig van vorm. De glazen zijn gemaakt van Tritan« kristalglas, wat een perfecte basis voor glaswerk is. - Dit hoogwaardige kristalglas is bijzonder hard met een briljante glans en is bestand tegen corrosie en krassen.
- Hierdoor zijn ze tot 40% breukbestendiger dan andere glazen en zijn ze vaatwasmachinebestendig!
- Daarnaast zijn de glazen op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd, waardoor ze zeer duurzaam zijn. Schott Zwiesel heeft een uitgesproken en eigentijds ontwerp met extra lange, slanke stelen. Deze set bestaat uit vier type glazen, die perfect zijn voor speciale gelegenheden en daarnaast prachtig met elkaar te combineren zijn voor een stijlvolle, eenduidige tafelschikking.

Onderhoud en reiniging

De Schott Zwiesel glazen zijn vaatwasmachinebestendig, ze komen uit de vele tests als beste naar voren als het om vaatwasmachinebestendigheid gaat. Het is daarnaast wel van belang met deze punten rekening te houden: - De wijnglazen moeten na het aflopen van het vaatwasprogramma direct worden bevrijd van de condens uit de vaatwasser. Zet daarom   de vaatwasser een beetje open zodat de condens weg kan trekken, dit voorkomt doffe plekken op het glaswerk. - Door de glazen met een linnen theedoek te poleren krijgen de glazen een mooie glans. - Haal de glazen altijd bij het voetje of de steel uit de vaatwasser om vingerafdrukken te voorkomen.
Lees volledige omschrijving

Gratis Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van het voordeligste wijnaanbod van Nederland.

Contact & service


Of bel: 031-7702796 
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 08.00 - 16.00 uur

Wijnkeuzehulp
Zoekservice

Veilig & goed beoordeeld

 

Betaalmogelijkheden

Betaling kan via iDEAL, creditcard, PayPal, VVV Giftcard of per factuur.
                     
 

Bezorgen & retourneren

 
✓ Verzending via PostNL
✓ Binnen 24 uur thuisbezorgd
(weekend uitgezonderd)
✓ Kosteloos retourneren

╗ Meer info
volg ons Like wijnvoordeel.nl op Facebook Volg wijnvoordeel.nl op Twitter Volg wijnvoordeel.nl op Google+ Volg wijnvoordeel.nl op YouTube
volg ons Like wijnvoordeel.nl op Facebook Volg wijnvoordeel.nl op Twitter Volg wijnvoordeel.nl op Google+ Volg wijnvoordeel.nl op YouTube
Volg ons
  • Like wijnvoordeel.nl op Facebook
  • Volg wijnvoordeel.nl op Twitter
  • Volg wijnvoordeel.nl op Google+
  • Volg wijnvoordeel.nl op YouTube

© 2018 wijnvoordeel.nl