twintig jaar wijnvoordeel

Wijnvoordeel bestaat 20 jaar

Wij vieren dit jaar ons twintig-jarig jubileum en daarom is het een jaar lang feest. Elke maand hebben we leuke winacties en geven we prachtige prijzen weg. 

Op deze pagina delen we de geschiedenis van Wijnvoordeel met u en vindt u de meest actuele winacties. 

Houd onze social media en de nieuwsbrief in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven! 

Winactie van de maand: 

Win een wijnpaal

Deze actie is helaas afgelopen, houd deze pagina in de gaten voor de meest recente winactie! 

Eerdere winacties

Het ontstaan van Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is in 1999 ontstaan op een zolderkamer in Zwolle, in een tijd waarin de eerste internetwinkels voorzichtig opdoken. 'Vandaag besteld, morgen in huis' was toen nog niet aan de orde, oprichter René Tulner bracht de wijnen persoonlijk naar de klanten. "Dat kon wel eens een week of twee duren, maar dat was toen geen probleem. En als ik rond etenstijd bij de klanten kwam, kon ik vaak een hapje mee-eten. Dat was een fantastische tijd."

Wat begon als een jongensdroom is inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende online wijnspeler in Europa. Zowel in Nederland als in België won Wijnvoordeel al meerdere malen de Shopping Awards, prestigieuze prijzen die worden toegekend aan alleen de allerbeste (web)winkels. 

De afgelopen twintig jaar is Wijnvoordeel enorm gegroeid. Toch is het concept in al die jaren hetzelfde gebleven: met een efficiënt werkende organisatie topwijnen aanbieden voor bodemprijzen. Naast Nederland, België en Duitsland willen we meer Europese landen veroveren. En nu we onze wijnen zelfs al in Australië verkopen, staat ook de deur naar de rest van de wereld voor ons open. 

rene tulner

Al 20 jaar de mooiste wijnen!

Bekijk hier een greep uit ons assortiment:
Naar boven